Ravioli cu brânză, şuncă, piept de pui, ciuperci şi suc de roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.


Când sunt fierte se scurg de zeama în care au fiert.


Separat se prepară sosul. Ceapa se curăţă, se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei de măsline.


Pieptul de pui şi şunca se taie cubuleţe mici. Usturoiul se taie feliuţe subţiri.

Peste ceapa călită se adaugă usturoiul şi se mai călesc împreună 5 minute.

Se adaugă şunca şi pieptul de pui.


Când pieptul de pui s-a albit, se adaugă ciupercile.

Se stinge totul cu un pahar de vin alb.

Se adaugă şi cimbru, sare şi piper.

La final se adaugă roşiile decojite pasate şi se mai fierbe încă 10 minute.


Într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei de măsline se pun pastele fierte şi scurse, peste care se toarnă sosul preparat.


Se amestecă pastele cu sosul.

Pe toată suprafaţa vasului se aşează felii de mozzarella, astefl încât să acopere toate pastele.


Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute, până se rumeneşte mozzarella de deasupra.


Se serveşte caldă.


(17 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • exact asta am facut in seara asta, usor de facut si buna cred, este inca la cuptor... :)

  Rețeta mai veche Cozonac la maşina de făcut pâine Cozonac la maşina de făcut pâine

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui cu smântână Pulpe de pui cu smântână

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro