Macaroane cu brânză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pune o cratiţă cu apă la fiert, se adaugă sare.

Când dă în clocot, se pun macaroanele şi se fierb conform instrucţiunilor.

După ce au fiert macaroanele, se scurg de apă, se clătesc repede sub jet de apă rece.

Branza se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici.
Într-o crăticioară se încing cele 2 linguri de ulei şi se toarnă peste macaroane.

Se amestecă cu branza rasă.
Etichete: macaroane | branza
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Varză a la Cluj Varză a la Cluj

Rețeta mai nouă   Ciorbă de burtă Ciorbă de burtă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro