Paste cu telemea, caşcaval şi smântână

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pastele se fierb în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se scurg într-o sită şi se spală cu apă rece.


Caşcavalul se taie cubuleţe mici şi se topeşte într-un vas cu puţin ulei.


Când caşcavalul este topit, se adaugă pastele şi telemeaua rasă.

Se amestecă bine şi se adaugă şi cele 2 linguri de smântână.

Se condimentează cu oregano.

Etichete: paste | branza | smantana
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată orientală cu peşte afumat şi maioneză Salată orientală cu peşte afumat şi maioneză

Rețeta mai nouă   Bavareză cu ciocolată Bavareză cu ciocolată

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro