Paste cu roșii și sparanghel

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se fierb pastele urmând instrucțiunile de pe ambalaj.

Apoi se scurg de apa în care au fiert și se clătesc cu apă rece.

Sparanghelul se taie rondele de 1-2 cm, după ce s-a îndepărtat extremitatea dinspre rădăcină.

Se toacă usturoiul și busuiocul.

Se pune la călit usturoiul tocat, apoi se adaugă și busuiocul.

Apoi se adaugă roșiile.

Se condimentează cu sare și piper și se lasă să fiarbă puțin roșiile.

Se adaugă apoi sparanghelul.

Și se mai continuă fierberea cât să se înmoaie puțin sparanghelul.

La final se adaugă pastele fierte peste sos.

Și se amestecă

Pentru servit se poate răzui parmezan deasupra.

Etichete: tagliatelle
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Fasole boabe cu roșii și cartofi Fasole boabe cu roșii și cartofi

Rețeta mai nouă   Salată de fasole boabe cu ridiche neagră Salată de fasole boabe cu ridiche neagră

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro