Salată de fasole boabe cu ridiche neagră

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peste fasolea roșie

se adaugă ridichea neagră tăiată cubulețe,

ceapa tăiată peștișori,

ardeiul capia tăiat cubulețe,

pătrunjelul tocat.

Se condimentează cu sare și piper.

Se adaugă ulei de măsline și zeamă de lămâie.

Se amestecă și este gata pentru servit.

Etichete: fasole
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Paste cu roșii și sparanghel Paste cu roșii și sparanghel

Rețeta mai nouă   Ardei umpluți la slow cooker Ardei umpluți la slow cooker

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro