Salată a la russe cu maioneză de avocado

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Legumele (cartofii, țelina și păstârnacul) se curăță de coajă. 

Se pun la fiert în apă cu sare. Cartofii se pot fierbe și în coajă, dar în acest caz se fierb separat de restul legumelor.

După ce s-au fiert se scot din apă și se lasă să se răcorească,

după care se taie cubulețe.

Legumelor fierte se alătură și castraveții murați sau în oțet, de asemenea tăiați cubulețe,

precum și mazărea bine fiartă, în prealabil.

Se pregătește maioneza:

avocado curățat de coajă și fără sâmbure

se pisează cu furculița,

apoi se adaugă peste el câte puțin ulei și se mixează bine.

După ce s-a încorporat uleiul, se mai adaugă încă puțin ulei și câte puțin din sucul de lămâie.

La final, se adaugă muștarul

și se amestecă.

Maioneza obținută se adaugă peste legumele tăiate

și se încorporează în tot amestecul. Se condimentează cu sare și piper, după gust.

Se servește ca fel principal.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Trufe din ciocolată albă cu umplutură de zmeură Trufe din ciocolată albă cu umplutură de zmeură

Rețeta mai nouă   Bibilică la cuptor Bibilică la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro