Salată de cartofi cu capere

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii, bine spălați, se pun la fiert în apă cu sare, cu tot cu coajă.

După ce au fiert, se lasă să se răcorească, apoi se curăță de coajă.

Într-un castron se pun sucul de lămâie,

coaja de lămâie,

uleiul de măsline,

caperele,

cartofii tăiați cuburi,

se condimentează cu sare

și piper,

se adaugă și mărarul tocat mărunt,

apoi se amestecă.

Se servește ca fel principal sau garnitură.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salsa de mentă și pătrunjel Salsa de mentă și pătrunjel

Rețeta mai nouă   Mâncare de roșii cu ardei copt Mâncare de roșii cu ardei copt

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro