Salată de leurdă cu roșii și ridichi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Leurda se taie mărunt

și se pune într-un castron.

Peste ea se adaugă roșiile tăiate cuburi,

ardeiul tăiat cubulețe,

ridichile tăiate felii subțiri.

Se condimentează cu sare

și piper,

se adaugă suc de lămâie

și ulei de măsline,

apoi se amestecă.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu bezea cu nucă și cremă de vanilie Prăjitură cu bezea cu nucă și cremă de vanilie

Rețeta mai nouă   Biban de mare în sos iute de roșii cherry Biban de mare în sos iute de roșii cherry

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro