Biban de mare în sos iute de roșii cherry

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas suficinet de mare cât să încapă peștele întreg, se încing 2-3 linguri de ulei de măsline.

Se rumenește peștele pe ambele părți.

Roșiile cherry se taie pe jumătate,

ardeiul iute se taie feliuțe subțiri.

Peste peștele rumenit, se adaugă usturoiul pisat,

ardeiul iute,

roșii cherry,

un pahar cu apă,

se condimentează cu sare și piper

și se acoperă cu un capac,

lăsându-se la foc potrivit pentru 20 de minute.

Se presară pe deasupra pătrunjelul tocat mărunt

și se servește cald.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de leurdă cu roșii și ridichi Salată de leurdă cu roșii și ridichi

Rețeta mai nouă   Pulpe de cocoș cu mere la cuptor Pulpe de cocoș cu mere la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro