Biban de mare cu legume la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie solzișori,

ardeiul se taie fâșii subțiri

și se pun pe fundul unui vas termorezistent uns cu ulei de măsline.

Peste legume se așează levrekul, în interiorul căruia punem foile de dafin,

jumătate din verdeața tocată mărunt,

usturoiul zdrobit și felii de lămâie de la jumătate de lămâie.

Peste pește se pun roșiile tăiate cuburi

și restul de verdeață.

Se stropește cu sucul de lămâie de la restul de lămâie

și cu ouzo

și se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 35-40 de minute.

Etichete: levrek | biban de mare
(13 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Trandafiri din foietaj cu mere Trandafiri din foietaj cu mere

Rețeta mai nouă   Supă cremă de ciuperci Supă cremă de ciuperci

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro