Salată de sfeclă cu portocală
Sfecla se pune la fiert în apă cu sare pentru 50 de minute.
După ce s-a fiert se lasă să se răcorească puţin şi se curăţă de coajă.
Se taie cuburi.
Portocala se curăţă de coajă, se desface în felii care se taie în cuburi de dimensiunea sfeclei.
Portocala se adaugă peste sfeclă.
Ceapa se taie mărunt şi se adaugă şi ea la salată.
Se pregăsteşte dressingul: usturoiul se pisează.
Se amestecă cu muştarul,
uleiul de măsline, mierea
oţetul balsamic şi piperul.
Se amestecă bine.
Se adaugă peste salată.
Se amestecă.
Se serveşte cu topping de pătrunjel.
Luna aceasta Ama ne-a "tras din caciulă" blogul Giorgia Cooking, unde am găsit foarte multe reţete pe placul nostru, printre care şi aceasta.
-
Parpalea Tinca22 Jan.2013
Eu cred ca aceasta reteta este foarte buna , usor de facut si nu este costisitoare , am sa o incerc cat de curand.