Salată de sfeclă cu portocală

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Sfecla se pune la fiert în apă cu sare pentru 50 de minute.

După ce s-a fiert se lasă să se răcorească puţin şi se curăţă de coajă.

Se taie cuburi.

Portocala se curăţă de coajă, se desface în felii care se taie în cuburi de dimensiunea sfeclei.

Portocala se adaugă peste sfeclă.

Ceapa se taie mărunt şi se adaugă şi ea la salată.


Se pregăsteşte dressingul: usturoiul se pisează.

Se amestecă cu muştarul,

uleiul de măsline, mierea

oţetul balsamic şi piperul.

Se amestecă bine.

Se adaugă peste salată.

Se amestecă.

Se serveşte cu topping de pătrunjel.


Luna aceasta Ama ne-a "tras din caciulă" blogul Giorgia Cooking, unde am găsit foarte multe reţete pe placul nostru, printre care şi aceasta.

Etichete: salata | sfecla | portocale
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Eu cred ca aceasta reteta este foarte buna , usor de facut si nu este costisitoare , am sa o incerc cat de curand.

  Rețeta mai veche Spirale cu şuncă şi caşcaval Spirale cu şuncă şi caşcaval

Rețeta mai nouă   Cartofi cu păstârnac în grăsime de raţă Cartofi cu păstârnac în grăsime de raţă

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro