Salată de ton cu fasole roşie
Roşiile se taie cuburi mai mari şi se pun într-un castron.
Ceapa se taie solzişori şi se pune peste roşii.
Peştele se scoate din conservă, se scurge şi se pune şi el în castron.
Fasolea boabe se scurge de zeama din conservă, se spală în câteva ape, apoi se adaugă în salată.
Pătrunjelul se taie mărunt.
Se condimentează cu sare şi piper.
Se adaugă sucul de lămâie.
Apoi se amestecă bine.
Luna aceasta am avut de gătit din blogul Bon Mot Cuisine. Când mi-a trimis Ama adresa blogului, am răsfoit blogul mai întâi să văd titlurile şi pozele reţetelor, apoi am observat că au şi câte un citat, aşa că am răsfoit blogul şi înapoi să le văd pe toate. Am ajuns să aleg: 2 reţete franţuzeşti, o reţetă cehească, 2 reţete chinezeşti, o reţetă arăbească şi una italienească. Am zis gata, le facem pe toate. Dar timpul a zburat, am revenit cu picioarele pe pământ şi ne-am limitat la reţeta cea mai rapidă, uşoară şi savuroasă, după cum ne sugerează autorul.
-
Gina23 Nov.2012
Faina reteta !
O voi incerca in zilele cand se mananca peste. -
milica23 Nov.2012
o voi incerca,curand;cu siguranta va fi gustoasa si ,,usurica"
-
Diana23 Nov.2012
O voi testa de Sf Andrei ... tot este dezlegare la peste si voi avea si o invitata care tine post strict ... noi vom avea si-un pic de carne pe masa , ca altfel nu se poate (ne va ierta Cel de sus)