Cartofi cu oregano şi lămâie la cuptor

(Cartofi călugăreşti)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă cartofii, se taie felii.

Se adaugă oregano, sare, piper

şi puţin ulei de măsline.

Se omogenizează.

Se pun într-un vas termorezistent, tapetat cu hârtie de copt.

Se introduc la cuptor la temperatura de 220 grade Celsius pentru 30 minute.

Între timp se stoarce o lămâie.

Se toarnă peste cartofii scoşi de la cuptor şi se amestecă.

Se reintroduc la cuptor la 220 grade Celsius pentru 10 minute.

Se pot servi ca garnitură la o friptură de miel sau ca atare.

Etichete: cartofi
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • PUNETI 3 CATEI DE USTUROI ZDROBITI IN COAJE SPRE FINAL, INAINTE SA PUNETI SUCUL DE LAMAIE SCOATETI USTUROIUL ! DACA NU SUPORTATI USTUROIUL,RENUNTATI!! POFTA BUNA !!!!!

  • AU IESIT OK

  Rețeta mai veche Piept de gâscă cu ciuperci la slow cooker Piept de gâscă cu ciuperci la slow cooker

Rețeta mai nouă   Păstrăv în crustă de pesmet la cuptor Păstrăv în crustă de pesmet la cuptor

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro