Cartofi cu muştar la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează cu sare.

Se adaugă ulei de măsline şi se freacă până devine o pastă.

Se adaugă muştarul şi piper şi se omogenizează.

Amestecul obţinut se pune peste cartofii tăiaţi felii şi se amestecă bine.

Cartofii se pun într-un vas termorezistent uns cu ulei.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 40-45 de minute.

Se servesc ca şi garnitură pentru orice tip de friptură.

Nu ne-am lăsat până nu am mai făcut un preparat de la dottie.ro. Tot pentru provocarea secretă iniţiată de Ama, am preparat ceva similar cu ce am găsit aici.

Etichete: cartofi
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tartă de clătite cu zmeură şi mascarpone Tartă de clătite cu zmeură şi mascarpone

Rețeta mai nouă   Roşii murate Roşii murate

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro