Cartofi "prăjiţi" la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se curăţă de coajă, se spală cu apă rece, apoi se taie în felii nu foarte groase.

 

Se amestecă cu ulei şi condimente pentru cartofi prăjiţi sau, mai simplu, cu sare şi piper.

 

 

Într-un vas termorezistent cu hârtie de copt, se pun cartofii în strat subţire, astfel încât sa nu se suprapună cartofii unii peste alţii şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20-25 de minute (până când se rumenesc).

 

 

Se pot servi alături de mujdei şi mămăliguţă.

 

Etichete: cartofi
(17 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ardei copţi în oţet Ardei copţi în oţet

Rețeta mai nouă   Friptură de pui la presiune cu suc de roşii şi ciuperci Friptură de pui la presiune cu suc de roşii şi ciuperci

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro