Ardei copţi în oţet

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeii se coc şi, după ce se răcesc, se curăţă de coajă şi de seminţe.

Se pun în borcane.

Se prepară soluţia de oţet, apă, sare şi zahăr, fierbându-se împreună pe foc, până dau câteva clocote.

Soluţia fierbinte se adaugă peste ardeii din borcane.

Se pun capacele borcanelor, după care se fierb pe baie de apă timp de 30 de minute.
Se scot din apă, se răstoarnă cu gura în jos, se învelesc şi se lasă aşa până se răcesc.

Etichete: ardei | ardei copti | otet
(13 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Peşte cu ardei copt Peşte cu ardei copt

Rețeta mai nouă   Cartofi "prăjiţi" la cuptor Cartofi "prăjiţi" la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro