Friptură de pui la presiune cu suc de roşii şi ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

 

Pulpele se călesc împreună cu ciupercile în puţin ulei de măsline.

 

Când carnea de pui s-a albit, se adaugă sosul de roşii şi se mai călesc puţin împreună.

Se stinge cu un pahar de vin alb, se adaugă condimentele şi se lasă să fiarbă la presiune timp de 15-20 de minute.

Se poate servi cu garnitură de cartofi.

Etichete: pulpe de pui | presiune | pui
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi "prăjiţi" la cuptor Cartofi "prăjiţi" la cuptor

Rețeta mai nouă   Brioşe cu cremă de lămâie Brioşe cu cremă de lămâie

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro