Ciuperci cu sos de roşii şi usturoi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciupercile se călesc în puţin ulei.

Se pisează usturoiul şi se adaugă peste ciupercile călite. Tot acum se pune şi sosul de roşii.

Se adaugă sare, piper şi busuioc uscat şi se mai ţin pe foc 5-10 minute. 

Se pot servi ca atare sau ca garnitură la diverse fripturi.

Etichete: ciuperci | sos de rosii | usturoi
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Bun

  Rețeta mai veche Tort diplomat cu pişcoturi Tort diplomat cu pişcoturi

Rețeta mai nouă   Piept de gâscă cu sos de smântână Piept de gâscă cu sos de smântână

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro