Piept de gâscă cu sos de smântână

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de gâscă se spală bine în apă rece şi se pune la fiert cu sare.

După ce a fiert se scoate din apă, se curăţă de piele şi se rupe în bucăţi potrivit de mari.

Bucăţile rezultate se călesc în ulei până se rumenesc.


Se adaugă smântâna şi se lasă până începe să fiarbă.

Se adaugă condimentele, 1 lingură de făină şi usturoiul pisat. Se mai lasă pe foc 5-10 minute.


Se serveşte caldă.

Etichete: gasca | smantana | piept de gasca
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciuperci cu sos de roşii şi usturoi Ciuperci cu sos de roşii şi usturoi

Rețeta mai nouă   Plachie de peşte Plachie de peşte

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro