• Friptură de gâscă cu bulion la cuptor

    Friptură de gâscă cu bulion la cuptor

    Pulpele de gâscă se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb la presiune timp de 30-40 de minute. Se scot din…

  • Piept de gâscă cu ciuperci la slow cooker

    Piept de gâscă cu ciuperci la slow…

    Boabele de coriandru se pisează. Se îndepărtează pielea de pe pieptul de gâscă, apoi se taie pe jumătate.…

  • Ciorbă de gâscă

    Ciorbă de gâscă

    Carnea de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează, apoi se lasă să fiarbă la presiune pentru…

  • Rasol de gâscă

    Rasol de gâscă

    Carnea de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează când este nevoie. Se adaugă ceapa, morcovul,…

  • Pulpe de gâscă cu măsline

    Pulpe de gâscă cu măsline

    Pulpele de gâscă se pun la fiert în apă cu sare (eu am ales varianta mai uşoară, fierberea la presiune).…

  • Pilaf de gâscă

    Pilaf de gâscă

    Pieptul de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert 30 de minute, se adaugă şi legumele în…

  • Piept de gâscă cu sos de smântână

    Piept de gâscă cu sos de smântână

    Pieptul de gâscă se spală bine în apă rece şi se pune la fiert cu sare. După ce a fiert se scoate din apă,…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro