Pilaf de gâscă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de gâscă se pune la fiert în apă cu sare.


După ce a fiert 30 de minute, se adaugă şi legumele în apa în care este pieptul şi se mai fierb împreună încă 10 minute.

După ce s-au fiert se scot din apă şi se lasă să se răcească.

Orezul se spală cu apă rece, apoi se căleşte în puţin ulei.

Se adaugă supă în care a fiert pieptul şi legumele.

Pieptul de pui se dezosează şi se taie în bucăţele mici şi se adaugă peste orez.

Se fierbe până este orezul gata. Dacă scade zeama şi orezul încă nu este gata, se mai completează cu supă.


La final se adaugă pătrunjelul tocat şi se acoperă cu un capac.

Se serveşte cu castraveţi murati sau gogoşar în bulion.

Etichete: pilaf | gasca | orez
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Fursecuri cu stafide Fursecuri cu stafide

Rețeta mai nouă   Legume mexicane Legume mexicane

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro