Fursecuri cu stafide

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Untul se freacă cu zahărul.


Se adaugă oul, coaja rasă de lămâie şi bicarbonatul.


Se amestecă toate şi se adaugă făina şi sarea.


Se adaugă stafidele şi nuca măcinată.


În tava unsă cu unt se aşează biluţe de 5 cm diametru la o distanţă de 10 cm distanţă. Se coc la 150 grade timp de 20 de minute.


Etichete: stafide | fursecuri
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pui grătar cu ou, crutoane şi salată verde Pui grătar cu ou, crutoane şi salată verde

Rețeta mai nouă   Pilaf de gâscă Pilaf de gâscă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro