Trufe cu ciocolată neagră

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciocolata se topeşte pe bain-marie împreună cu frişca lichidă şi nucile măcinate mărunt.


Se lasă să se răcorească şi când este călduţă se adaugă alcoolul şi se mixează timp de 4-5 minute, după care se bagă la frigider 5 minute şi se repetă operaţiunea încă de 2-3 ori până când amestecul devine mai deschis la culoare. 

La final, se lasă 15 minute la frigider, după care se formează biluţe mici care se dau prin ornamente de ciocolată.

Etichete: ciocolata | trufe
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Am mancat asa bunatate de desert,dar nu stiam reteta.Dupa ingredientele folosite,si imaginatia mea.aceasta este sigur reteta.O voi face.Multumesc mult.

  Rețeta mai veche Cartofi cu rozmarin la cuptor Cartofi cu rozmarin la cuptor

Rețeta mai nouă   Tort alcazar Tort alcazar

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro