Bombe cu vişine

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas se topeşte pe foc untul împreună cu ciocolata ruptă bucăţi, zahărul şi uleiul.

Când s-au omogenizat toate, se ia vasul de pe foc și se adaugă biscuiții dați prin maşina de tocat, vișinata şi cacaua. Se amestecă toate și se completează cu lapte pentru a se obține în final o pastă groasă, omogenă.

Vișinelor li se pot scoate sâmburii.

Din această compoziţie se formează cu mâna nişte sfere mici care se găuresc în mijloc, loc pe care îl va ocupa câte o vişină. Se pot îmbrăca vişinele cu această compoziţie, de data aceasta având un alt efect. După preferinţă, se pot servi ca atare sau se pot tăvăli prin nucă măcinată, nucă de cocos, zahăr pudră etc.

Etichete: bomboane | visine
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ficăței de pui cu sos de bulion Ficăței de pui cu sos de bulion

Rețeta mai nouă   Cornuleţe cu borş Cornuleţe cu borş

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro