Trufe cu scorţişoară şi cacao
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1976/description/4dcd3aecd87c9.jpg)
Ciocolata se dă pe răzătoare.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1976/description/4dcd3aed4be11.jpg)
Frişca lichidă se fierbe cu scorţişoara, pe foc mic, apoi se toarnă fierbinte peste ciocolata rasă.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1976/description/4dcd3aeda8672.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1976/description/4dcd3aee21270.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1976/description/4dcd3aee8441b.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1976/description/4dcd3aef01669.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1976/description/4dcd3aef68ad2.jpg)
Se amestecă repede, până ce ciocolata se topeşte. Se adaugă untul moale, se omogenizează şi se lasă compoziţia să se răcească.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1976/description/4dcd3b769c319.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1976/description/4dcd3b7709710.jpg)
Se formează bulgări care se rostogolesc prin cacao.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1976/description/4dcd3b77663c3.jpg)