Trufe cu scorţişoară şi cacao

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciocolata se dă pe răzătoare.

Frişca lichidă se fierbe cu scorţişoara, pe foc mic, apoi se toarnă fierbinte peste ciocolata rasă.



Se amestecă repede, până ce ciocolata se topeşte. Se adaugă untul moale, se omogenizează şi se lasă compoziţia să se răcească.

Se formează bulgări care se rostogolesc prin cacao.

Etichete: cacao | trufe | scortisoara
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tăvălită cu cremă Tăvălită cu cremă

Rețeta mai nouă   Prăjitură Delicia Prăjitură Delicia

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro