• Tort Sacher

    Tort Sacher

    Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă tare. Untul la temperatura camerei, se amestecă…

  • Tort imperial cu ciocolată

    Tort imperial cu ciocolată

    Se amestecă amidonul cu făina, praful de copt si cacaua, apoi se cern. Untul se freacă cu 40 g de zahăr până…

  • Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată

    Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată

    Se amestecă făina cu praful de copt, ghimbirul, nucşoara, scorţişoara, cuişoarele. Mierea şi untul se pun…

  • Tort Tiramisu

    Tort Tiramisu

    Albuşurile se separă de gălbenuşuri şi se bat bine până se obţine o bezea tare. Gălbenuşurile se bat…

  • Cupe de ciocolată cu spumă de fructe de pădure

    Cupe de ciocolată cu spumă de fructe…

    Crema mascarpone se freacă bine cu zahărul pudră. Se adaugă fructele de pădure şi se amestecă. Separat,…

  • Lichior de ciocolată

    Lichior de ciocolată

    Ciocolata se topeşte pe baie de apă. După ce este complet topită se adaugă smântâna de gătit. Se menţine…

  • Fursecuri cu alune şi ciocolată

    Fursecuri cu alune şi ciocolată

    Margarina se mixează. Se adaugă treptat zahărul, zahărul brun, zahărul vanilat şi sarea. Se amestecă cu…

  • Clătite de ciocolată cu îngheţată de vanilie

    Clătite de ciocolată cu îngheţată…

    Laptele se încălzeşte împreună cu untul şi ciocolata ruptă în bucăţi mici, până se topeşte toată…

  • Ruladă cu cremă de frişcă şi ciocolată

    Ruladă cu cremă de frişcă şi ciocolată

    Frişca lichidă se bate. Se adaugă şi întăritorul, apoi se bate foarte bine. Se pune ciocolata rasă în…

  • Prăjitură "Mascotă"

    Prăjitură "Mascotă"

    Ciocolata se topeşte pe baie de apă. Cu ciocolata astfel topită se ung, cu ajutorul unei pensule, pereţii…

  • Moelleux au chocolat

    Moelleux au chocolat

    Se topeşte ciocolata cu untul pe baie de apă. Ouăle se bat spumă cu zahărul. Se adaugă făina şi se mixează…

  • Brioşe "Spidernet"

    Brioşe "Spidernet"

    Se amestecă zahărul pudră cu crema de brânză. Se adaugă colorantul galben, apoi cel rosu, în cantitate…

  • Prăjitură cu struguri

    Prăjitură cu struguri

    Blatul se taie în două pe orizontală. Se însiropează ambele părţi cu siropul călduţ. Se pune 1/4 din…

  • Brownies cu fructe de pădure

    Brownies cu fructe de pădure

    Ciocolata, untul tăiat bucăţi şi zahărul se pun pe foc. Se ţin la foc mic până se obţine un amestec omogen.…

  • Prăjitură noire

    Prăjitură noire

    Biscuiţii se dau prin maşina de tocat sau se strivesc cu sucitorul, apoi se amestecă cu 75 g margarină topită.…

  • Prăjitură cu mac şi nucă de cocos

    Prăjitură cu mac şi nucă de cocos

    Blatul se unge cu 1/2 din cremă. Apoi se pune foaia doboş. Peste foaia doboş se pune restul de cremă. Deasupra…

  • Fursecuri fragede

    Fursecuri fragede

    Se freacă untul cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă treptat oul şi gălbenuşurile, mixând continuu.…

  • Trufe cu scorţişoară şi cacao

    Trufe cu scorţişoară şi cacao

    Ciocolata se dă pe răzătoare. Frişca lichidă se fierbe cu scorţişoara, pe foc mic, apoi se toarnă fierbinte…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro