-
Tort Sacher
Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă tare. Untul la temperatura camerei, se amestecă…
-
Tort imperial cu ciocolată
Se amestecă amidonul cu făina, praful de copt si cacaua, apoi se cern. Untul se freacă cu 40 g de zahăr până…
-
Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată
Se amestecă făina cu praful de copt, ghimbirul, nucşoara, scorţişoara, cuişoarele. Mierea şi untul se pun…
-
Tort Tiramisu
Albuşurile se separă de gălbenuşuri şi se bat bine până se obţine o bezea tare. Gălbenuşurile se bat…
-
Cupe de ciocolată cu spumă de fructe…
Crema mascarpone se freacă bine cu zahărul pudră. Se adaugă fructele de pădure şi se amestecă. Separat,…
-
Lichior de ciocolată
Ciocolata se topeşte pe baie de apă. După ce este complet topită se adaugă smântâna de gătit. Se menţine…
-
Fursecuri cu alune şi ciocolată
Margarina se mixează. Se adaugă treptat zahărul, zahărul brun, zahărul vanilat şi sarea. Se amestecă cu…
-
Clătite de ciocolată cu îngheţată…
Laptele se încălzeşte împreună cu untul şi ciocolata ruptă în bucăţi mici, până se topeşte toată…
-
Ruladă cu cremă de frişcă şi ciocolată
Frişca lichidă se bate. Se adaugă şi întăritorul, apoi se bate foarte bine. Se pune ciocolata rasă în…
-
Prăjitură "Mascotă"
Ciocolata se topeşte pe baie de apă. Cu ciocolata astfel topită se ung, cu ajutorul unei pensule, pereţii…
-
Moelleux au chocolat
Se topeşte ciocolata cu untul pe baie de apă. Ouăle se bat spumă cu zahărul. Se adaugă făina şi se mixează…
-
Brioşe "Spidernet"
Se amestecă zahărul pudră cu crema de brânză. Se adaugă colorantul galben, apoi cel rosu, în cantitate…
-
Prăjitură cu struguri
Blatul se taie în două pe orizontală. Se însiropează ambele părţi cu siropul călduţ. Se pune 1/4 din…
-
Brownies cu fructe de pădure
Ciocolata, untul tăiat bucăţi şi zahărul se pun pe foc. Se ţin la foc mic până se obţine un amestec omogen.…
-
Prăjitură noire
Biscuiţii se dau prin maşina de tocat sau se strivesc cu sucitorul, apoi se amestecă cu 75 g margarină topită.…
-
Prăjitură cu mac şi nucă de cocos
Blatul se unge cu 1/2 din cremă. Apoi se pune foaia doboş. Peste foaia doboş se pune restul de cremă. Deasupra…
-
Fursecuri fragede
Se freacă untul cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă treptat oul şi gălbenuşurile, mixând continuu.…
-
Trufe cu scorţişoară şi cacao
Ciocolata se dă pe răzătoare. Frişca lichidă se fierbe cu scorţişoara, pe foc mic, apoi se toarnă fierbinte…
Reţete cu "ciocolată amăruie"