Legume la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Vânăta se taie rondele,

care se pun, apoi, pe grătarul încins, până se rumenesc.

Ciupercile se taie pe jumătate,

apoi se pun şi ele pe grătar, până se înmoaie.

Dovleceii se taie rondele

şi se pun pe grătar.

Ardeii se taie triunghiuri de mărimea celorlalte legume

şi se pun şi ei pe grătar.

Într-un castron se amestecă toate legumele

se adaugă ulei de măsline,

oţet balsamic,

sare şi piper,

frunze de busuioc,

apoi se amestecă toate.

Etichete: legume
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Punch Punch

Rețeta mai nouă   Pulpă de curcan la cuptor Pulpă de curcan la cuptor

publicitate
Comentarii (11)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro