Pulpă de curcan la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpa de curcan se crestează cu cuţitul

şi se aşează într-un vas termorezistent suficient de mare, uns cu ulei.

Se condimentează cu sare şi piper,

se adaugă usturoiul tăiat rondele, vinul

supa de vită

Vasul se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 1,5 ore.

Se scoate vasul din cuptor, se ia capacul şi se mai lasă 20 de minute fără capac, să se rumenească frumos.

Se serveşte cu orice fel de garnitură.

Etichete: curcan | pulpa de curcan
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Legume la grătar Legume la grătar

Rețeta mai nouă   Pulpă de cerb la slow cooker Pulpă de cerb la slow cooker

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro