Piept de pui în sos iute de ceapă verde

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui condimentat cu sare

și piper

se pune pe grătarul încins, mai întâi cu pielea în jos.

Apoi se întoarce.

Pieptul de pui se poate tăia în zona mai groasă pentru a fi pătruns mai bine de căldura grătarului. Altfel ar putea rămâne ceva mai crud la interior.

Se prepară un sos dând la blender un amestec format din: ceapă verde, ardei iute, usturoi pisat, cimbrișor, dafin, cuișoare, nucșoară, boia dulce, sare, piper, rom, oțet, miere de albine și ulei de măsline.

Se toarnă sosul rezultat într-un vas de cuptor

și peste acesta se pune pieptul de pui.

Se introduce în cuptorul încălzit la 220 grade Celsius pentru 20 de minute.

Etichete: piept de pui | picant
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ardei umpluți la slow cooker Ardei umpluți la slow cooker

Rețeta mai nouă   Salată de leurdă cu ridichi Salată de leurdă cu ridichi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro