Aripioare de pui cu caşcaval la cuptor
- Ingrediente
Usturoiul se curăţă şi se pisează cu sare, apoi se freacă cu puţin ulei de măsline, până devine ca o maioneză.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c02d1a37.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c0419504.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c055b3ab.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c0674295.jpg)
Pesmetul se amestecă cu puţin caşcaval ras, sare şi piper.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c0794625.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c08aefdf.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c09a4835.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c0ab0761.jpg)
Aripioarele se spală cu apă rece, apoi se trec prin mujdeiul de usturoi.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c0bceffd.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c0cbcecd.jpg)
Se trec prin pesmetul amestecat cu caşcaval, după care se aşează într-un vas termorezistent uns cu unt.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c0da28de.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c0ea1144.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c0fbe980.jpg)
Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45 de minute, până se rumenesc.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2137/description/4eb39c10cb0ba.jpg)