Cremă de lapte cu smochine

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie smochinele în patru. Se pun bucăţile în cupe termorezistente.


Se toarnă lapte condensat peste fructe.


Se încinge cuptorul. Cupele se pun într-o tavă. Se toarnă apă în tavă până la trei sferturi din cupă, se bagă în cuptor şi se ţin o oră la temperatura de 200 grade.

Se pot folosi orice fructe doriţi.


Etichete: crema | lapte | smochine
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ficăţei de pui cu ciuperci în sos de vin şi smântână Ficăţei de pui cu ciuperci în sos de vin şi smântână

Rețeta mai nouă   Aripioare de pui cu caşcaval la cuptor Aripioare de pui cu caşcaval la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro