Îngheţată de cacao

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Gălbenuşurile se freacă spumă cu zahărul. Se adaugă laptele şi se pune pe baie de apă până de îngroaşă crema.


Se adaugă cacaua şi mascarpone şi se omogenizează.


Se lasă la răcit.
Separat, se bate frişca şi se amestecă cu crema rece şi romul.


Se bagă la congelator.
Se serveşte cu topping de ciocolată.

Etichete: inghetata | cacao
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • ...cred că este cea mai fină rețetă de înghețată cu cacao găsită !

  Rețeta mai veche Cartofi cu roşii la cuptor Cartofi cu roşii la cuptor

Rețeta mai nouă   Tort de cacao cu crema de nucă Tort de cacao cu crema de nucă

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro