Îngheţată de cacao
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2110/description/4e70e1a2425cd.jpg)
Gălbenuşurile se freacă spumă cu zahărul. Se adaugă laptele şi se pune pe baie de apă până de îngroaşă crema.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2110/description/4e70e1a29ca97.jpg)
Se adaugă cacaua şi mascarpone şi se omogenizează.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2110/description/4e70e1a313429.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2110/description/4e70e1a37bc0e.jpg)
Se lasă la răcit.
Separat, se bate frişca şi se amestecă cu crema rece şi romul.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2110/description/4e70e1a3dbe46.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2110/description/4e70e1a442156.jpg)
Se bagă la congelator.
Se serveşte cu topping de ciocolată.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/2110/description/4e70e1a49bed1.jpg)
-
constantin26 Aug.2014
...cred că este cea mai fină rețetă de înghețată cu cacao găsită !