Şarlotă de vanilie şi rom

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

1/2 lapte se pune la fiert cu zahărul.
În cealaltă jumătate de lapte se amestecă făină fără a face cocoloaşe.
Se toarnă amestecul cu făină peste cel cu zahăr şi se amestecă în continuu la foc mic, până se îngroaşă ca o smântână.

Când e gata, cantitatea de şarlotă se împarte în două, în prima se adaugă eşenţă de vanilie în cea de-a doua se adaugă cacao şi esenţă de rom.
Se ornează cu pişcoturi, boabe de struguri, sau ce doriţi.
Etichete: vanilie | sarlota | rom
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Găluște cu prune Găluște cu prune

Rețeta mai nouă   Paste din orez cu sos și carne de vită Paste din orez cu sos și carne de vită

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro