• Prăjitură cu mure

    Prăjitură cu mure

    Făina împreună cu 100 g de zahăr, praful de copt, scorțișoara, sarea, și coaja rasă de lămâie se amestecă…

  • Prăjitură cu bezea cu nucă și cremă de vanilie

    Prăjitură cu bezea cu nucă și cremă…

    Se pregătesc mai întâi foile de bezea cu nucă. Miezul de nucă se pune într-o tavă și se bagă în cuptorul…

  • Trufe din ciocolată albă cu umplutură de zmeură

    Trufe din ciocolată albă cu umplutură…

    Ciocolata împreună cu frișca se pun într-un vas pe baie de apă, până când se topește ciocolata. Se ia…

  • Tort înghețat de ciocolată și cappuccino

    Tort înghețat de ciocolată și cappuccino

    Untul pentru blat se topește pe foc, apoi se amestecă cu pudra de cacao. Se ia vasul de pe foc și se adaugă…

  • Ruladă de bezea cu zmeură

    Ruladă de bezea cu zmeură

    Albușurile se bat foarte bine cu mixerul până se obține o spumă. Se adaugă zahărul și spuma se bate in…

  • Panna cotta cu jeleu de căpșuni și zmeură Mărțișor

    Panna cotta cu jeleu de căpșuni și…

    Gelatina se pune la înmuiat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Laptele, frișca, zahărul și esența de…

  • Coșulețe de ciocolată cu cremă de mascarpone și unt de arahide

    Coșulețe de ciocolată cu cremă de…

    Se amestecă făina cu cacaua, zahărul și sarea. Se adaugă untul și brandy și se amestecă până se obține…

  • Cannoli

    Cannoli

    Făina se amestecă cu zahărul,un praf de sare, și untul. Se adaugă gălbenușul și vinul. Se formează un…

  • Mini Cheescake "Mărțișor" Mărțisor

    Mini Cheescake "Mărțișor"

    Crema de brânză împreună cu 30 g zahăr se amestecă. Se adaugă iaurtul, sucul de lămâie și esența de…

  • Tort de cacao cu nucă

    Tort de cacao cu nucă

    Se pregăteşte mai întâi blatul: Făina se amestecă cu praful de copt şi cacaua. Se separă ouăle, iar albuşurile…

  • Prăjitură cu nucă şi cremă de vanilie

    Prăjitură cu nucă şi cremă de vanilie

    Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare. Se adaugă zahărul şi zahărul vanilat şi se bate până se obţine…

  • Prăjitură cu bulion

    Prăjitură cu bulion

    Prima dată se pregătesc foile. Ouăle se freacă cu zahărul, până când acesta se dizolvă, apoi se adaugă…

  • Tort Pavlova

    Tort Pavlova

    Albuşurile se bat spumă. Când s-a obţinut spuma, se adaugă zahărul treptat, apoi oţetul şi amidonul. La…

  • Prăjitură cu piersici

    Prăjitură cu piersici

    Se separă ouăle, iar albuşurile se bat spumă cu zahărul şi zahărul vanilat. Se amestecă spuma de albuşuri…

  • Dulceaţă de nuci verzi

    Dulceaţă de nuci verzi

    Nucile bine alese, se curăţă de coaja verde, astfel încât să rămână nuca complet albă, apoi se pun imediat…

  • Chec

    Chec

    Albuşurile se separă de gălbenuşuri, apoi se bat spumă cu zahărul, până se obţine o bezea tare. Gălbenuşurile…

  • Alcazale

    Alcazale

    Albuşurile se bat spumă. Se adaugă zahărul şi se bat în continuare până se topeşte zahărul. Se adaugă…

  • Brioşe "Spidernet"

    Brioşe "Spidernet"

    Se amestecă zahărul pudră cu crema de brânză. Se adaugă colorantul galben, apoi cel rosu, în cantitate…

  • Brioşe "Catifea Roşie"

    Brioşe "Catifea Roşie"

    Se amestecă separat făina cu praful se copt, sarea şi cacaua. Untul se freacă cu zahărul. Se adaugă ouăle…

  • Brioşe "Catifea Roşie"

    Brioşe "Catifea Roşie"

    Se amestecă separat făina cu praful se copt, sarea şi cacaua. Untul se freacă cu zahărul. Se adaugă ouăle…

  • Tartă cu pere caramelizate

    Tartă cu pere caramelizate

    Albuşurile se separă de gălbenuşuri, apoi se bat spumă cu cele 5 linguri de zahăr şi praful de sare. Se…

  • Prăjitură cu nucă şi fructe confiate

    Prăjitură cu nucă şi fructe confiate

    Se caramelizează zahărul. Se adaugă două căni de apă şi se lasă să fiarbă la foc mic până se dizolvă…

  • Tort de struguri cu iaurt

    Tort de struguri cu iaurt

    Biscuiţii se mărunţesc la robot. Se topeşte margarina. Biscuiţii mărunţiţi se amestecă cu zahărul pudră,…

  • Prăjitură cu prune şi scorţişoară

    Prăjitură cu prune şi scorţişoară

    Se amestecă făina cu praful de copt, sarea şi scorţişoara. Untul se mixează. Se adaugă zahărul şi se…

  • Panna cotta cu caramel

    Panna cotta cu caramel

    Gelatina se pune la înmuiat în apă rece. Frişca, laptele, esenţa de vanilie şi zahărul se pun pe foc până…

  • Prăjitură cu gem şi glazură de albuş

    Prăjitură cu gem şi glazură de albuş

    Se amestecă bine gălbenuşurile cu zahărul, apoi se adaugă făina, smântâna şi praful copt. Se obţine…

  •  
  • 1
  • 2
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro