Prăjitură cu piersici

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se separă ouăle, iar albuşurile se bat spumă cu zahărul şi zahărul vanilat.

Se amestecă spuma de albuşuri cu gălbenuşurile frecate cu ulei, apoi se încorporează făina şi praful de copt, adăugându-se şi esenţa de vanilie.

Piersicile se curăţă şi se taie felii subţiri care se aranjează pe toată suprafaţa tăvii, pe hârtie de copt.

Peste piersici se toarnă compoziţia de mai sus.

Se coace la 180 grade timp de 30 de minute.

Prăjitura se răstoarnă astfel încât fructele să fie deasupra, apoi se porţionează.

Se servesc pudrate cu zahăr.


Etichete: prajitura | piersici
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • prajitura cu fructe este in ,,top ten" pentru mine

  Rețeta mai veche Ton cu roşii la cuptor Ton cu roşii la cuptor

Rețeta mai nouă   Aripioare pane la cuptor Aripioare pane la cuptor

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro