Aripioare pane la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se bat cu sare şi piper.

Făina, pesmetul şi seminţele de susan se amestecă. Se poate adăuga şi 2-3 căţei de usturoi pisaţi, pentru aromă.

Peste aripioare se toarnă oul bătut.

Una câte una se iau aripioarele trecute prin ou şi se dau prin amestecul de făină.

Se aranjează într-o tavă cu hârtie de copt.

Se stropesc cu puţin ulei, apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade până se rumenesc.

Se servesc calde.


Etichete: aripioare | pui | pesmet | ou
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Am facut reteta deja de doua ori si mi-a iesit excelent.Este usoara si exacta.Reusita este sigura.Va recomand din toata inima sa o incercati

  • Imi place reteta, pentru ca se evita prajeala.Felicitari!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu piersici Prăjitură cu piersici

Rețeta mai nouă   Gogoşari umpluți cu varză Gogoşari umpluți cu varză

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro