Ton cu roşii la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pune ceapa verde tăiată mărunt.


Peste stratul de ceapă, se aşează rondelele de ton.

Deasupra se toarnă roşiile decojite,

vinul,

condimentele

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte cald.


Etichete: ton | rosii | sos
(13 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • rapid si gustos! super!

  Rețeta mai veche Salată de gogoşari cu conopidă Salată de gogoşari cu conopidă

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu piersici Prăjitură cu piersici

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro