Ton pe pat de legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa tăiată solzişori se aşează pe fundul unei tăvi, unsă cu ulei.

Morcovul tăiat rondele se adaugă peste ceapă.

Se adaugă şi ţelina tăiată bucăţi subţiri şi ardeiul tăiat la dimensiunea ţelinei.

Se presară cu sare şi piper, apoi se adaugă tonul curăţat şi foarte bine spălat, presărat şi el cu puţină sare.


Deasupra se pun roşiile decojite,

ceapa roşie tăiată solzişori, vinul, se stropeşte cu puţin ulei de măsline

şi apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte cald, alături de legume sau de sos din legume cu adaos de ardei iute şi usturoi (se iau din legumele care au fost la cuptor, se fac piure cu ajutorul unui blender vertical, apoi se adaugă usturoi pisat şi un ardei iute mic) şi, bineînţeles, mămăligă.


Etichete: ton | legume | peste
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • super

  Rețeta mai veche Pui întreg la slow cooker Pui întreg la slow cooker

Rețeta mai nouă   Salată verde cu piept de pui şi crudităţi Salată verde cu piept de pui şi crudităţi

publicitate
Comentarii (10)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro