Alcazale

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Crema la alcazale"

    Gălbenuşurile se freacă cu zahărul.

    Se adaugă cacaua, untul la temperatura camerei şi romul şi se amestecă foarte bine.

  2. continuăm cu rețeta de bază...

Albuşurile se bat spumă.

Se adaugă zahărul şi se bat în continuare până se topeşte zahărul.

Se adaugă esenţa de vanilie şi nucile măcinate.

Din această compoziţie se ia cu linguriţa şi se pune în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se coc la 160 grade timp de 15-20 de minute.


Cojile astfel obţinute se umplu cu cremă, după ce se răcesc. Marginile se tăvălesc prin nucă măcinată.


Etichete: bezea | alcazale | crema | cacao
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată verde cu piept de pui şi crudităţi Salată verde cu piept de pui şi crudităţi

Rețeta mai nouă   Raţă pe varză Raţă pe varză

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro