Păstrăv somonat la cuptor cu lămâie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de solzi şi intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare şi se lasă să stea 20 de minute.

Interiorul peştelui se umple cu jumătăţi de felii de lămâie, usturoiul tăiat fâşii, crenguţele de cimbru, se stropeşte cu ulei de măsline şi se aşează pe un grătar.

Sub grătar se aşează o tavă cu hârtie de copt, iar în tavă se pun 4 jumătăţi de lămâie. Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte cald cu sos de la lămâia coaptă.

Etichete: pastrav | peste
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Excellent

  • Superioară rapidă și ff ușoară de digerat

  • F buna reteta, usor de facut si gustoasa.

  Rețeta mai veche Dovlecei cu roşii şi mozzarella la cuptor Dovlecei cu roşii şi mozzarella la cuptor

Rețeta mai nouă   Piept de pui cu arome thailandeze Piept de pui cu arome thailandeze

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro