Somon în sos de iaurt la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Iaurtul se amestecă cu busuiocul, rozmarinul, sarea şi piperul.

Bucăţile de somon se trec prin amestecul de iaurt şi se lasă să stea timp de o oră.

Apoi se pun bucăţile într-un vas termorezistent şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se întorc şi se mai lasă timp de 20 de minute.


Se poate servi cu risotto cu mazăre şi porumb dulce.


Pentru provocarea secretă am avut de răsfoit blogul All day cooking. Nu a fost deloc simplu să aleg o reţetă pentru că am găsit multe reţete îmbietoare la toate categoriile de mâncăruri, dar a trebuit să mă opresc la una şi am hotarît să îmi îmbogăţesc categoria de reţete cu somon. Tura asta am ales-o pe asta, dar cel mai probabil voi reveni să le testez şi pe celelalte.

Etichete: somon | iaurt | risotto | mazare | porumb
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Limonadă cu suc de mere verzi Limonadă cu suc de mere verzi

Rețeta mai nouă   Iepure cu măsline şi ciuperci Iepure cu măsline şi ciuperci

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro