Păstrăv la grill cu lămâie şi pătrunjel

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Păstrăvul se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se presară cu sare şi piper.

Se rade lămâia, iar coaja se presară peste peşte.

Fiecare păstrăv se umple cu pătrunjel.

Se stropeşte cu ulei de măsline,

iar deasupra se pun bucăţele mici de unt.

Peştii astfel pregătiţi se aşează pe un grătar care să intre în cuptor.

Sub grătar se aşează o tavă cu hârtie de copt, în care s-au pus lămâile tăiate pe jumătate.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se servesc imediat, alături de sosul cules în tavă şi de lămâile coapte.

Etichete: pastrav
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu nuci caramelizate Prăjitură cu nuci caramelizate

Rețeta mai nouă   Spaghetti cu sos de roşii şi busuioc Spaghetti cu sos de roşii şi busuioc

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro