Păstrăv în folie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Păstrăvii se curăţă de întestine, se spală cu apă rece, apoi se presară cu sare şi se lasă să stea 20 de minute. Apoi fiecare bucată se crestează pe toată suprafaţa.

În interior se pun cubuleţe mici de unt şi fâşii subţiri de ardei şi roşii.

Apoi în fiecare crestătură făcută se pun alternativ felii de lămâie şi felii de roşii, tăiate subţiri.

Se stropeşte cu puţin vin şi se presară cu piper.

Se înveleşte în folie, având grijă ca la capete folia să fie astfel împăturită ca să nu se piardă sosul care rezultă prin coacere.

Păstrăvii astfel pregătiţi se aşează într-o tavă şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30-40 minute.

Se poate servi cu mămăliguţă.

Etichete: pastrav
(24 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • a iesit bestial.eu am adaugat si 3 catei de usturoi in fiecare

  • foarte bun..si rapid de preparat..

  Rețeta mai veche Sarmale de porc în frunză de viţă şi varză Sarmale de porc în frunză de viţă şi varză

Rețeta mai nouă   Tocăniţă de porc Tocăniţă de porc

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro