Ruladă de bezea cu zmeură

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Albușurile se bat foarte bine cu mixerul până se obține o spumă.

Se adaugă zahărul și spuma se bate in continuare pănă se întărește.

Se adaugă amidonul,

esența de vanilie,

oțetul

și se amestecă, ușor, cu o spatulă, cu mișcări de jos in sus.

Compoziția se pune într-o tavă cu hârtie de copt, se întinde uniform

și se coace în cuptorul preîncălzit la 150 grade timp de o oră.

Se scoate tava din cuptor, iar foaia de bezea se răstoarnă pe o altă coală de copt presărată cu zahăr pudră. Se desprinde hărtia de copt de pe spatele bezelei.

Se rulează cu tot cu hărtie și se lasă să se răcească.

În acest timp se bate frișca foarte bine, folosind, dacă este nevoie, și un plic de întăritor.

Se unge foaia de bezea cu frișcă,

se presară uniform zmeura peste frișcă

și se rulează fără a strânge prea tare.

Se porționează și se servește simplu sau cu jeleu de zmeură.

(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort Deliciu Tort Deliciu

Rețeta mai nouă   Coșulețe cu legume Coșulețe cu legume

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro