Rulada cu cremă de cacao

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Blatul la ruladă"

    Se separă albuşurile de gălbenuşuri.

    Gălbenuşurile se bat spumă cu zahărul şi sarea, apoi se adaugă apa fierbinte, câte o lingură, amestecând continuu.

    Albuşurile se bat şi ele spumă.

    În spuma de albuşuri se încorporează crema de gălbenuşuri, apoi câte o lingură de făină cerntă, amestecând uşor cu lingura, de jos în sus.

    În tava de la aragaz unsă cu ulei şi tapetată cu hârtie de copt, se toarnă compoziţia pufoasă şi se dă la cuptor, la 180 grade timp de 25 de minute.

    Blatul se scoate pe o altă coală de hârtie şi se rulează imediat.

    Blatul la ruladă
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Untul se freacă foarte bine cu zahărul pudră.

Se adaugă cacaua şi se omogenizează. La final se adaugă esenţa de rom.

Peste blatul rece se adaugă crema preparată. Se întinde uniform peste toată suprafaţa.

Apoi blatul se rulează strâns şi se glazurează.



Etichete: rulada | crema | cacao
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Foarte buna prezentarea.O sa incerc si reteta.

  • foartea buna rulada!

  Rețeta mai veche Pui de ţară umplut cu ciuperci Pui de ţară umplut cu ciuperci

Rețeta mai nouă   Borş de văcuţă Borş de văcuţă

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro