Ruladă din biscuiţi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Biscuiţii se dau prin maşina de tocat şi se amestecă cu cacaua.

Apa se fierbe împreună cu zahărul până când acesta se dizolvă, iar apoi se răceşte.

Se amestecă siropul răcit cu biscuiţii, cacaua şi esenţa de rom şi se frământă (dacă compoziţia este prea tare şi nu se poate întinde, se mai adaugă apă). Se formează două bile de compoziţie.


Separat se amestecă margarina cu zahărul pudră până se leagă (amestecul format seamănă cu o cremă).


Se întind una câte una bilele cu făcăleţul (ca pe foaia de plăcintă), peste care se întinde amestecul de margarină cu zahăr pudră, apoi se rulează şi se pune la răcit într-un celofan.



Se pudrează cu nucă de cocos şi se taie felii.

Etichete: rulada | biscuiti | post
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Lebărvurşt Lebărvurşt

Rețeta mai nouă   Plăcintă cu carne Plăcintă cu carne

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro