Ruladă cu gem de gutui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se face un pandişpan din ouă, zahăr şi făină.
Se bat spumă albuşurile cu un praf de sare.

Se bat gălbenuşurile cu zahărul.

Se adaugă făină şi la final se încorporează şi albuşurile.

Se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt (neapărat trebuie folosită, pentru că altfel se lipeşte de tavă şi se va desprinde mai greu).

Se coace în cuptorul preîncălzit.

Se va coace foarte repede, în maxim 10 -15 minute. Dacă o lasaţi foarte mult, blatul devine tare şi în momentul când o veţi rula se va sparge. Trebuie să lucraţi cu ea cât timp este caldă. Se răstoarnă cu fundul în sus pe un prosop puţin umed, se unge suprafaţa cu gem, se rulează strâns cu ajutorul prosopului şi se dă la rece.

Este foarte uşor de făcut şi în foarte puţin timp – maxim 30 minute.
Etichete: rulada | gem | gutui
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pui în sos de roşii cu ciuperci şi cartofi la cuptor Pui în sos de roşii cu ciuperci şi cartofi la cuptor

Rețeta mai nouă   Ciuperci la grătar cu caşcaval Ciuperci la grătar cu caşcaval

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro