• Cornuri cu gem de post

    Cornuri cu gem

    În cuva mașinii de făcut pâine se pun ingredientele în următoarea ordine: apa, sucul de portocale, zahărul,…

  • Prăjitură cu bulion

    Prăjitură cu bulion

    Prima dată se pregătesc foile. Ouăle se freacă cu zahărul, până când acesta se dizolvă, apoi se adaugă…

  • Bezea cu dulceaţă de mure

    Bezea cu dulceaţă de mure

    Aceasta este o reţetă reprezentativă pentru Salzburg şi este un sufleu dulce preparat din albuşuri de ouă,…

  • Prăjitură cu brânză, vişine şi fructe de pădure

    Prăjitură cu brânză, vişine şi…

    Biscuiţii se sfărâmă. Biscuiţii sfărâmaţi se amestecă cu cacaua şi zahărul pudră. Untul se topeşte,…

  • Ruladă cu gem de gutui

    Ruladă cu gem de gutui

    Se face un pandişpan din ouă, zahăr şi făină. Se bat spumă albuşurile cu un praf de sare. Se bat gălbenuşurile…

  • Cornulețe cu nucă

    Cornulețe cu nucă

    Se amestecă drojdia cu 1 linguriţă zahăr, cu puţină apă călduţă şi puţină făină. Se adaugă o ceşcuţă…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro