Plăcintă cu carne

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Umplutura la placintă cu carne"

    Carnea se toacă cu ceapa, se călesc puţin în unt, apoi se lasă un pic la răcit şi se adaugă oul.

  2. continuăm cu rețeta de bază...

Drojdia se freacă cu puţin lapte cald îndulcit şi puţină făină, apoi se lasă la dospit.



După ce s-a ridicat un pic coca, se toarnă făina, se face o gaură în mijloc şi se pun ouăle, untul topit, 2 linguri smântână, ulei şi sare.

Se frământă bine şi se lasă la crescut. Se întinde o foaie şi se taie pătrate mai mari (7-8 cm).

Se umplu pătratele cu umplutură şi se împăturesc, se ung cu gălbenuş de ou şi se presară susan (dacă se doreşte).

Se aşează într-o tavă unsă cu unt. Se dau la cuptor încins 29-30 minute până se rumenesc frumos.

Etichete: placinta | carne
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ruladă din biscuiţi Ruladă din biscuiţi

Rețeta mai nouă   Salată de boeuf Salată de boeuf

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro