Rulouri de cârnaţi în aluat foietaj

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Aluatul de foietaj se întinde pe suprafaţa de lucru tapetată cu făină.

Aluatul se întinde cu sucitorul, apoi se taie pe jumătate.

Cârnaţii se aranjează pe una dintre jumătăţile de foietaj.

Peste cârnaţi se presară cimbru uscat.

Deasupra de pune caşcaval ras.

Părţile laterale ale aluatului, rămase neacoperite de cârnaţi se ung cu oul bătut spumă.

După care se rulează foietajul, iar suprafaţa se unge şi ea cu ou.

Se presară seminţe de susan.

Se porţionează în bucăţi late de 2 cm.

 

Bucăţile astfel rezultate se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 40 de minute, până se rumenesc.




Etichete: rulouri | carnati | foietaj
(25 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • delicioasa. apreciez mult retetele care arata pas cu pas cum sa procedezi

  Rețeta mai veche Cartofi cu roşii şi mozzarella Cartofi cu roşii şi mozzarella

Rețeta mai nouă   Storceac de nisetru Storceac de nisetru

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro